Kostnad upplägg ledarskapsutveckling

KOSTNAD OCH UPPLÄGG

Jag tillämpar glidande prissättning. Avsikten är att göra det möjligt för kunder med olika inkomstlägen att anlita mig till den kostnad som bäst reflekterar betalningsförmåga och omständigheter. Det bygger på tillit, öppenhet och en ärlig uppskattning av finansiella resurser.
För att lära känna mig och mitt arbetssätt bjuder jag på en kort introduktion av Nonviolent Communication via zoom. Vill ni boka en work-shop eller heldagsutbildning återkommer jag med offert.
Vid ett fortsatt samarbete kan ni anlita mig för enstaka uppdrag på timbasis, eller avtala en regelbunden närvaro på företaget där ni löpande väljer hur ni vill använda er av min kompetens.
Vilka är era största utmaningar idag? Kontakta mig så reder vi ut era behov och utvecklingsmöjligheter.
Jag erbjuder ett kostnadsfritt första möte via zoom. Då får du en känsla av hur det kan vara att coachas av mig och kan passa på att ställa de frågor du har.
Känns det rätt kommer vi sedan överens om ett antal samtal eller en period av löpande coaching. Vid avtal om förbokade möten brukar jag rekommendera 6 sessioner. Det är ett bra antal för att uppnå märkbar förändring och utveckling. Efter det kan vi avtala om fler möten om det känns rätt.
Kostnad:
2 000-3 000
kr per påbörjad timme
FÖRSLAG TILL UTVECKLINGSPROGRAM:
Paket 1
:
6 samtalstillfällen om vardera 60 minuter (första tillfället 90 minuter)
Paket 2: fri coaching under 1 månad
Paket 3: skräddarsytt utvecklingsprogram under 100 dagar

Paket 1: 13 000-19 500 kr.
Paket 2: 10 000-15 000 kr.
Paket 3: 25 000-30 000 kr.
Alla priser är exklusive moms. Faktureras per gång alternativt i sin helhet efter första samtalet.
2 000-3 000 kr per påbörjad timme
MEDLING:
En medlingsprocess inleds med att jag samtalar med de berörda parterna/grupperna var för sig innan vi sedan möts.
När Satya Nadella tog över som VD på Microsoft 2014, ärvde han ett företag som var känt för fientlighet, stridigheter och hugg i ryggen bland sin högsta ledning. För att vända företaget rätt och desarmera den giftiga kulturen delade han ut boken ”Nonviolent Communication” av Marshall B. Rosenberg under sitt första ledningsmöte.
Läs mer