Kontakt & Bokning

Mallika Giarimi Foto: Johanna Hopkins for SAGARA - Kontakt & Bokning, Coaching, terapi, personlig utveckling och friskvard i Stockholm

KONTAKT & BOKNING

Här nedan följer en kortfattad beskrivning av de olika verktyg jag arbetar med. Om du undrar vilken väg som kan passa just dig och det du vill ha hjälp att lösa erbjuder jag en konsultation utan kostnad. Slå en signal eller maila så pratar vi om det. Alla frågor är välkomna, stora som små!

Tel: 070 – 788 69 96

Mallika Catarina Giarimi

Här finns jag

Coaching

Coaching ger nytt perspektiv på personliga utmaningar, bättre självkännedom och skapar större tillfredsställelse med livet genom att väcka upp dina slumrande resurser.

Bokning och Priser

Samtalsterapi

Ett arbete med hela ditt jag och med fokus på utforskande, medkänsla och empati med Nonviolent Communication som grund leder till självacceptans och kärlek.

Bokning och Priser

Lomi Lomi massage & HA - Andning

Djupgående kroppsbehandlingar som hjälper hela varelsen att slappna av med en långtgående vårdande effekt.

Bokning och Priser

Familjekonstellationer

Systemiska Familjekonstellationer är unikt i sin form. Det är ett effektivt arbete för läkning på den allra djupaste nivån med ofta livsförändrande resultat i en enda session.

Bokning och Priser

Star Sapphire

Star Sapphire är ett utforskande arbete som bidrar till inre tillväxt och mognad genom en växande respekt, tillit och avslappning mellan dina två polariteter.

Bokning och Priser

Access Bars

Access Bars är en djupt avslappnande och behaglig process som sätter igång energiflödet i kroppen och löser upp begränsningar på olika områden.

Bokning och Priser