Kontakt och Bokning, coaching, coachning i Stockholm

Mallika Giarimi Foto: Johanna Hopkins for SAGARA - Kontakt & Bokning, Coaching, terapi, personlig utveckling och friskvard i Stockholm

KONTAKT & BOKNING

Här nedan följer en kortfattad beskrivning av de olika verktyg jag arbetar med. Om du undrar vilken väg som kan passa just dig och det du vill ha hjälp att lösa så pratar vi om det. Alla frågor är välkomna!

Tel: 070 – 788 69 96

Mallika Catarina Giarimi

Här finns jag

Coaching

Coaching ger nytt perspektiv på personliga utmaningar, bättre självkännedom och väcker upp dina slumrande resurser.

Bokning och Priser

Terapeutiska samtal

Samtalen har fokus på utforskande och empati med Nonviolent Communication som grund och leder till självacceptans och ökad självkänsla.

Bokning och Priser

Hawaiiansk Lomi Lomi

Djupgående kroppsbehandlingar som hjälper hela varelsen att slappna av med en långtgående vårdande effekt. Jag tar endast emot kvinnor.

Bokning och Priser

Familjekonstellationer

Systemiska Familjekonstellationer är ett effektivt arbete för läkning på den allra djupaste nivån med ofta livsförändrande resultat i en enda session.

Bokning och Priser

Star Sapphire

Star Sapphire bidrar till inre tillväxt och mognad genom en växande respekt, tillit och avslappning mellan dina två polariteter.

Bokning och Priser

Access Bars

Access Bars är en djupt avslappnande process som sätter igång energiflödet i kroppen och löser upp begränsningar på olika områden.

Bokning och Priser